Teamcoach Productie Nachtploeg weekend (m/v)

Voltijdse betrekking - Nachtploeg (zo tem do)

Je bent verantwoordelijk voor de realisatie en opvolging van de afdelingsobjectieven zoals Safety, Quality, Delivery, Cost & People (SQDCP). Daarnaast volg je ook de compliance procedures op en bepaal je mee de strategie voor SQDCP improvement. Je hebt een cruciale sturende en coachende rol. Als peoplemanager ontwikkel je een positieve teamsfeer en evalueer je als eindverantwoordelijke de performance van je team. Je technisch en analytisch inzicht zorgen ervoor dat je de productieprocessen opvolgt, analyseert en meewerkt aan continuous improvement projecten. Je wordt tewerkgesteld in de vaste nachtploeg (Zo tem do, 22u - 6u)

Maak het verschil

Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma (technische richting) of heb je een gelijkwaardige ervaring binnen een productie-omgeving? Ben je een geboren coach, resultaatgericht en ben je een echte problem solver? Heb je bovendien ook nog kennis van procesverbeteringstechnieken zoals Lean,Kanban en Six Sigma? Heb je ervaring met werken in SAP? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat!

In de dynamische werkomgeving die we je bieden krijg jij volop de kans om je compententies te benutten en je kwaliteiten te tonen!